Välkommen

Sedan 1996 har jag varit verksam som massageterapeut och erbjudit massagebehandlingar som är effektiva för mina kunders problem och situation. 

Jag hjälper till med alla dom vanligt förekommande besvären och problemen. 

Som att lösa upp spänningar och motverka stelhet, minska stress och ge avslappning, lindring av smärta och värk, behandling och rehabilitering av skador, i förebyggande syfte och för ett generellt ökat välbefinnande. 

" Tack! Jag måste säga att Daniel är fantastisk. De senaste åren har jag haft smärta och obehag i min högra axel, 30 minuter med Daniel och den rör sig mer fritt och inget obehag eller smärta. Han är fantastisk "

Min strävan är alltid att vara lyhörd och lyssna till mina kunders förväntningar och behov, och anpassa behandlingen därefter.

En massagebehandling från mig är typiskt baserad på en kombination av klassisk och djupgående massage, och vid behov med tekniker från bindvävsmassage, idrottsmassage, klinisk massage, tillsammmans tillämpade för bästa resultat. 

Kortfattat så kan man säga att massage lindrar, läker och lugnar. Info här

" De senaste tio åren har jag haft ett obehag i korsryggen och höfterna tills för två veckor sedan då jag fick en massage från dig. Obehaget är helt borta och det känns som ett mirakel. Jag vill tacka dig för den goda behandlingen och önska dig allt gott i framtiden "

Jag upptäckte själv massage då jag studerade friskvård på 90 talet, och utbildade mig sedan efter avslutad friskvårdsutbildning till massageterapeut på Axelsons i Göteborg.

Efter några år som massör på Selma Lagerlöf Hotel & Spa flyttade jag till London för fortsatta fördjupningsstudier inom massage och behandlingsområdet. Bl.a. utbildningar inom idrottsmassage, bindvävsmassage, klinisk massage, anatomi och manuell terapi. Info här.

" Jag betraktar mig inte som en kund utan som en patient hos Daniel. Min vecka session återställer min känsla av mental och fysisk balans till den grad att jag anser det nästan som en religiös upplevelse. Daniel är alltid hjälpsam när patienten behöver få ett hälsotips och verkar ha en magisterexamen i mänsklig anatomi eftersom han hittar varje knut i alla dessa lager och nivåer av muskler och senor! Jag har bott i London de senaste femton åren och har fått en massage en eller två gånger i veckan under dom senaste tio åren. Jag kan helt säkert säga att Daniel det bästa paret av händer i London "

I London jobbade jag även med massagebehandlingar på heltid i 21 år, både på olika mottagningar, ute på företag och med privata kunder.

Jag är medlem och försäkrad genom branschledande Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Hypertonisk eller spänd muskulatur är ett viktigt tillstånd att diskutera...

lindra värk - minska stress - må bättre